Projekty unijne
Rok szkolny 2019/2020
Podsumowanie Projektu ,,Monitorowanie losów absolwentów szkół zawodowych – II i III runda’’
Podsumowanie Projektu ,,Wzór na smak’’
– więcej
W szkole w okresie od 01.09.2018r. do 31.12.2019r. realizowany był projekt,,Wzór na smak’’, współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020
Rok szkolny 2018/2019
Podsumowanie Projektu ,,Żywienie dietetyczne’’
W szkole w okresie od 01.09.2018r. do 30.04.2019r. realizowany był projekt,,Żywienie dietetyczne’’, współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020
Podsumowanie Projektu „Podnosimy kompetencje”
Nazwa szkolenia: System geoinformatyczny w praktyce wraz z pozyskaniem i przetwarzaniem danych terenowych.
Firma, która prowadziła szkolenie: Baza Akademia Kompetencji Sp. z o.o (Warszawa, ul. Szańcowa 66)
Operator środków:
Warmińsko-Mazurski Związek Pracodawców Prywatnych
Rok szkolny 2017/2018
01.03.2017 – 31.08.2018
Podsumowanie Projektu „Gastronauci”
Rok szkolny 2014/2015
14-15 kwietnia 2015
Organizacja kwalifikacyjnych kursów zawodowych
Stypendium wspierane przez Unię Europejską
1 września 2013 – 31 października 2014
marzec – sierpień 2014
Projekt „Doskonalenie kompetencji nauczycieli drogą rozwoju szkół i przedszkoli z Miasta Olsztyna”
luty – maj 2014
Projekt „Multimedialny nauczyciel”
23-24 listopada 2013
Projekt „Podaj dalej”
Rok szkolny 2013/2014
Stypendium wspierane przez Unię Europejską
12.08.2013-23.08.2013
Projekt „Od ziarenka do bochenka”
24-26. 01 2013; 8-9. 03 2013
Doskonalenie Kadry KNO
Styczeń – luty 2013
Projekt „Profesjonalny Nauczyciel Zawodu”
Listopad 2012
Projekt „Program stypendialny szansą na rozwój edukacyjny uczniów Warmii i Mazur – V edycja”
2012
Projekt Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu
2012
Projekt „Kucharz Doskonały”. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych.
15-30 sierpnia 2012
,Patissier & Chocolatier – Mistrzowie Nauczycielom Zawodu”
2011 – 2012
Projekt „Technologie żywności – integracja warsztatu nauczyciela zawodu z rynkiem pracy”
2012
Lider kształcenia zawodowego
Listopad 2011
Projekt „Program stypendialny szansą na rozwój edukacyjny uczniów Warmii i Mazur – IV edycja”
Styczeń 2011
Projekt „Specjalistyczne szkolenia dla nauczycieli zawodu w branży gastronomiczno-turystycznej”
20 listopada 2010
Projekt „Program stypendialny szansą na rozwój edukacyjny uczniów Warmii i Mazur – III edycja”
1 października 2010 – 30 września 2011
Działanie 9.2 – „Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego”
1 marca 2009 – 31 maja 2010
Projekt „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej”
2009
Działania 9.4 – Wysoko kwalifikowane kadry systemu oświaty
2008-2009
Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego
2007-2013
Projekt „Program stypendialny szansą na rozwój edukacyjny uczniów Warmii i Mazur – II edycja”
2007
Internetowe Centrum Informacji Multimedialnej
2006
„Wyposażenie CKU, CKP I szkół zawodowych w stanowiska do egzaminów zawodowych – cz.1”
2004
„Pracownie Internetowe Dla Szkół w 2004r. Szkoły Ponadgimnazjalne i Policealne”
Regionalny Program Operacyjny
2009
Regionalny Program Operacyjny Warmia i Mazury na lata 2007-2013
Zawody Globalnie – przyszłościowa praca w świecie globalizacji
2010
Zawody Globalnie – przyszłościowa praca w świecie globalizacji
Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji
2010
Narodowa Agencja programu „Uczenie się przez całe życie”, w ramach programu Comenius