Rekrutacja 2019/2020

 

Oferta edukacyjna na rok szkolny 2019/2020 dla absolwentów gimnazjum

 TECHNIKUM NR 5

 

Kierunek/zawód Forma
kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych miejsc
technik żywienia i usług gastronomicznych dz/4 angielski, niemiecki 2 56
technik technologii żywności dz/4 angielski, niemiecki 1 30
technik usług kelnerskich dz/4 angielski, niemiecki 1 28

 

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA NR 5

 

Kierunek/zawód Forma
kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych
miejsc
kucharz dz/3 angielski 1 28
cukiernik dz/3 angielski 1 28
kelner dz/3 angielski 1 28

 

Oferta edukacyjna na rok szkolny 2019/2020 dla absolwentów szkół podstawowych

 TECHNIKUM NR 5

 

Kierunek/zawód Forma
kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych miejsc
technik żywienia i usług gastronomicznych dz/5 angielski, niemiecki 2 56
technik technologii żywności dz/5 angielski, niemiecki 1 30
technik usług kelnerskich dz/5 angielski, niemiecki 1 28

 

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA NR 5

 

Kierunek/zawód Forma
kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych
miejsc
kucharz dz/3 angielski 1 28
cukiernik dz/3 angielski 1 28
kelner dz/3 angielski 1 28

 

 

Prowadzimy rekrutację elektroniczną:

https://ponadgimnazjalne-olsztyn.nabory.pl dla absolwentów gimnazjów

https://ponadpodstawowe-olsztyn.nabory.pl dla absolwentów szkół ponadpodstawowych

 

 

 

Dziennik elektroniczny

baner-zaloguj-sie

Poznaj Gastronomik



Polecamy

Archiwum Wydarzeń

Nasi Sprzymierzeńcy

Skip to content