Rekrutacja 2021/2022

 

Oferta edukacyjna na rok szkolny 2021/2022

 

TECHNIKUM NR 5

 

 

Kierunek/zawód Forma
i cykl kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych miejsc Przedmioty uwzględnione
w procesie rekrutacji
technik żywienia i usług gastronomicznych dz/5 angielski, niemiecki 2 5/56 język polski, matematyka, język angielski, biologia
technik technologii żywności dz/5 angielski, niemiecki 1 0/30 język polski, matematyka, język angielski, biologia

 

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA NR 5

 

Kierunek/zawód Forma
i cykl kształcenia
Język obcy Ilość oddziałów Liczba wolnych miejsc Przedmioty uwzględnione
w procesie rekrutacji
kucharz dz/3 angielski 1 8/28 język polski, matematyka, język angielski, informatyka
cukiernik dz/3 angielski 1 5/28 język polski, matematyka, język angielski, informatyka
kelner dz/3 angielski 1 0/28 język polski, matematyka, język angielski, informatyka

 

 

 

 

 

Projekty Unijne

Pilotażowe wdrożenie modelu SCWEW

Pilotażowe wdrożenie modelu SCWEW

Szkoła Promująca Zdrowie

Szkoła Promująca Zdrowie

Poznaj Gastronomik



Skip to content